Wettelijk

Onze Webshop is geregistreerd en werkt volgens de nieuwe wetgeving in zake GDPR.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel opgeslagen om een vlotte afhandeling van uw bestelling te bekomen. Gegevens die wij van u bijhouden kunnen worden opgevraagd door een eenvoudige vraag. Indien u wijzigingen wenst aan uw gegevens kan dit door uw persoonlijk profiel aan te passen of door een e-mail te sturen naar ons contactadres.

Wil u verwijderd worden uit ons systeem, kan dit enkel na afloop van het evenement waarvoor u mogelijks tickets heb aangeschaft. Tot dan is het voor ons organisatorisch noodzakelijk om deze bij te houden.

Aangekochte tickets

Aangekochte tickets staan niet op naam, mogen worden doorgegeven aan derden. De tickets mogen niet verder worden verkocht. Het is enkel toegestaan om de tickets terug te bezorgen om deze dan terug te kunnen aanbieden.

Een terugbetaling van de tickets kan enkel plaats vinden tot 2 weken voor het evenement. en dit tot max 1 ticket per persoon. Voor tickets met plaatsaanduiding wordt een kost aangerekend van de helft van de waarde van het ticket indien deze pas een maand of later worden terug aangeboden.

Gereserveerde, maar niet afgehaalde, tickets worden sowieso aangerekend. Bij het bezorgen van de tickets dienen deze te zijn afgerekend, hetzij online, hetzij aan de bezorger. Tickets die bezorgd worden per post worden pas verstuurd na volledige afrekening.

Kredieten

Concept en productie:

Deze Webwinkel is opgezet met Prestashop Webwinkel Software, op Prestashop's e-commerce blog vindt u nieuws en advies over online verkopen en het runnen van uw e-commerce website.